Organisationsudvikling

Anne-Marie Herrguth Hoffmann arbejder med organisationsudviklingsprocesser i et langsigtet perspektiv. Når strategi og vision er defineret for at organisationen kan opnå sine mål, indgår Anne-Marie Herrguth Hoffmann i et tæt samarbejde med virk­somheden og dens ledere for at omsætte strategien til målrettet ledelsesmæssig handling, der realiserer vision og strategi.

Sammen med kunden identificeres potentiale og udviklingsområder i organisationen, hvorved ’gaps’ mellem nuværende formåen og nødvendige kompetencer for at realisere strategi og vision identificeres. Organisationsudviklingen tager udgangspunkt i denne ’gap-analyse’ og nødvendige handlingstiltag præciseres.

Anne-Marie Herrguth Hoffmann bistår med udgangspunkt i en dybdegående forståelse af organisationens vilkår organisationens ledere i at identificere, skabe og imple­mentere udviklingstiltag, der gør det muligt at frigøre ledelseskraft til at implementere forandringen for at indfri strategiernes målsætning.

Anne-Marie Herrguth Hoffmann tilbyder sparring og rådgivning i organisationsudviklings­processer, der blandt andet har til hensigt at skabe:

  • Organisationsændringer
  • Nyt mindset
  • Nye elementer i virksomhedskulturen
  • Præstationsoptimering

Erhvervspsykolog, cand.psych.aut
Specialist og supervisor, organisationspsykologi
Anne-Marie Herrguth Hoffmann

August Bournonvilles Passage 1, 1055 København K
Telefon 22 14 79 17, email am@herrguthhoffmann.com

CVR-nr. 31706238